ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Οι Ρώσοι χτύπησαν με πυραύλους και drones ουκρανικά λιμάνια στην Οδησσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουκρανία πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε και να εκριζώσει τη διαφθορά, διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει τη στήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), δήλωσε η επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
«Είμαι ανήσυχη για την αργή πρόοδο της Ουκρανίας στη βελτίωση της διακυβέρνησης και την καταπολέμηση της διαφθοράς καθώς και στον περιορισμό της επιρροής κατεστημένων συμφερόντων στην άσκηση της πολιτικής», ανέφερε η Λαγκάρντ.
«Χωρίς μία σημαντική νέα προσπάθεια για την τόνωση των μεταρρυθμίσεων στη διακυβέρνηση και την καταπολέμηση της διαφθοράς, είναι δύσκολο να δω πώς το πρόγραμμα που στηρίζεται από το ΔΝΤ μπορεί να συνεχισθεί και να είναι επιτυχημένο», πρόσθεσε η επικεφαλής του ΔΝΤ.






















































