ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα νέο φριχτό έγκλημα του τουρκικού στρατού στην κυρίως κουρδική πόλη Τσίζρε, στη νοτιοανατολική Τουρκία – τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν, κάνει τον γύρο του Twitter.
Πρόκειται για τη φωτογραφία μιας σκοτωμένης νεαρής Κούρδισσας, δεν ξεκαθαρίζεται εάν ήταν άμαχη ή αντάρτισσα, που οι Τούρκοι αφού φόνευσαν την έγδυσαν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι γδύνουν σκοτωμένες Κούρδισσες και τις “εκθέτουν” δημοσίως προς παραδειγματισμό.
Στις 26 Νοεμβρίου 2015 σας γράψαμε για την περίπτωση της Αϊσέ Τοπτσού (Ayşe Topçu) που συνελήφθη στις 18 Σεπτεμβρίου από Τούρκους στρατιώτες τραυματισμένη μέσα σε ένα νεκροταφείο της πόλης Βαρτό και ενώ βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση υπέστη βασανισμούς και σεξουαλική παρενόχληση [διαβάστε εδώ].
Το θέμα όμως που είχε σοκάρει την διεθνή και ελληνική κοινή γνώμη ήταν ο βιασμός της Εκίν Βαν (Ekin Van), που αφού τη βίασαν στη συνέχεια οι Τούρκοι αστυνομικοί την σκότωσαν και άφησαν το γυμνό της άψυχο κορμί στη μέση ενός δρόμου [διαβάστε εδώ].
Στην πόλη Βαρτό, στην ανατολική Τουρκία, στις 10 Αυγούστου μια Κούρδισσα αντάρτισσα του PKK, η Εκίν Βαν, βιάστηκε και δολοφονήθηκε.
Στη συνέχεια το άψυχο και γυμνό σώμα της σύρθηκε στους δρόμους από την τουρκική Αστυνομία για παραδειγματισμό, στο τέλος το παράτησαν στη μέση του δρόμου…
























































