ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Μαρκ Τόνερ, Μπασάρ αλ Άσαντ, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο τόνισε ότι θα συνεχίσει να “πολεμά την τρομοκρατία” παράλληλα με την διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων με την αντιπολίτευση, δηλώνοντας αποφασισμένος να ανακτήσει τον έλεγχο όλης της Συρίας.
“Από την έναρξη της κρίσης, πιστεύουμε ακράδαντα στις διαπραγματεύσεις και την πολιτική δράση. Πάντως, το να διαπραγματευόμαστε δεν σημαίνει ότι σταματά η καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Αυτές οι δύο πτυχές είναι εκ των ων ουκ άνευ στη Συρία (…). Η πρώτη είναι ανεξάρτητη από τη δεύτερη”, ανέφερε.
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ “τρέφει αυταπάτες αν πιστεύει ότι υπάρχει στρατιωτική λύση στον πόλεμο στην Συρία”, σημείωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας την συνέντευξη του Σύρου προέδρου.























































