ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Μαρκ Τόνερ, Μπασάρ αλ Άσαντ, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Ο Πρόεδρος του Ισραήλ προτίθεται να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Κυριακή 08/11
Γιάννης Μπέζος: Άδικο για τον Πέτρο Φιλιππίδη που δεν δώσαμε έκταση στη δικαίωσή του 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο τόνισε ότι θα συνεχίσει να “πολεμά την τρομοκρατία” παράλληλα με την διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων με την αντιπολίτευση, δηλώνοντας αποφασισμένος να ανακτήσει τον έλεγχο όλης της Συρίας.
“Από την έναρξη της κρίσης, πιστεύουμε ακράδαντα στις διαπραγματεύσεις και την πολιτική δράση. Πάντως, το να διαπραγματευόμαστε δεν σημαίνει ότι σταματά η καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Αυτές οι δύο πτυχές είναι εκ των ων ουκ άνευ στη Συρία (…). Η πρώτη είναι ανεξάρτητη από τη δεύτερη”, ανέφερε.
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ “τρέφει αυταπάτες αν πιστεύει ότι υπάρχει στρατιωτική λύση στον πόλεμο στην Συρία”, σημείωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας την συνέντευξη του Σύρου προέδρου.























































