ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ξένοι εχθροί του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ έστειλαν στους τζιχαντιστές που είναι ταμπουρωμένοι στο Χαλέπι νέα φορτία πυραύλων εδάφους – εδάφους για να αντιμετωπίσουν την επίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων, με την υποστήριξη των ρωσικών αεροσκαφών, κοντά στο Χαλέπι, ενισχύοντας την υποστήριξη ως απάντηση στην επίθεση, ανέφεραν την Παρασκευή δύο οπλαρχηγοί τζιχαντιστών.
Οι οπλαρχηγοί δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι οι πύραυλοι με βεληνεκές 20χλμ εστάλλησαν σε “άριστες ποσότητες” ως απάντηση της επίθεσης που έχει κόψει τις γραμμές εφοδιασμού των τζιχαντιστών από τα τουρκικά σύνορα προς τις κατεχόμενες από την Αλ Κάιντα συνοικίες της πόλης του Χαλεπίου.
“Αποτελεί άριστη επιπλέον δύναμη πυρός για μας”, δήλωσε ένας εκ των οπλαρχηγών που αρνήθηκε να κατονομαστεί. Ο δεύτερος ανέφερε πως οι πύραυλοι χρησιμοποιούνται για να πλήξουν θέσεις των δυνάμεων του στρατού πέρα από την γραμμή του μετώπου.
Ενώ οι πύραυλοι Grad υπολείπονται των αναγκών των ανταρτών για αντιαεροπορικά συστήματα, ένας εκ των οπλαρχηγών δήλωσε πως έχουν “σημαντική επίδραση στις θέσεις της οπισθοφυλακής του στρατού”.
Με απλά λόγια, Τουρκία και Σαουδική Αραβία έστειλαν στους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο Χαλέπι αντιαρματικούς πυραύλους και το “διαφημίζουν” κιόλας.






















































