ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρώγονται μεταξύ τους οι αποτυχημένοι νεοναζί της Ουκρανίας

Τρώγονται μεταξύ τους οι αποτυχημένοι νεοναζί της Ουκρανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο ανέφερε σε δήλωσή του την Τρίτη πως ο [σ.σ. ακροδεξιός και ναζιστής φιλογερμανός] πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ θα πρέπει να παραιτηθεί επειδή η κυβέρνησή του έχει χάσει την υποστήριξη του κυβερνώντος συνασπισμού, αλλά πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.

Το ουκρανικό κοινοβούλιο ενδέχεται να ψηφίσει μια έκθεση για τις επιδόσεις της κυβέρνησης στη διάρκεια του 2015, καθώς και το πρόγραμμά της για φέτος, παρόλο που το χρονοδιάγραμμα της ψηφοφορίας δεν είναι ακόμη σαφές.

Αν χάσει η κυβέρνηση, οι βουλευτές θα χρειαστούν 150 υπογραφές στο κοινοβούλιο για να υπερψηφιστεί μια πρόταση μομφής, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκλογές, αν ο κυβερνών συνασπισμός δεν μπορέσει να συμφωνήσει σε μια νέα κυβέρνηση.

Ωστόσο ο Ποροσένκο απέρριψε το σενάριο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών, υπογραμμίζοντας πως ένα νέο υπουργικό συμβούλιο πρέπει να σχηματισθεί από τον σημερινό φιλοδυτικό [σ.σ. φιλογερμανικό] συνασπισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για ουκρανικό drone: Εκτιμώ την καθυστερημένη συγγνώμη της Ουκρανίας αλλά «υπάρχει ποινικό αδίκημα»

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα

«Πόρτα» Πούτιν σε Ζελένσκι: «Όχι» σε συνάντηση – Πρώτα να καταλήξουμε σε μια λύση

Ο Ζελένσκι απάντησε στον Πούτιν και του προτείνει συνάντηση για το τέλος του πολέμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr