ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κριστίν Λαγκάρντ,


















































Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΔΝΤ ανακοίνωσε την παραμονή της Κριστίν Λαγκάρντ στην ηγεσία του Ταμείου για δεύτερη θητεία, διάρκειας μέχρι το 2021.
Όπως φάνηκε η εμπλοκή της κας Λαγκάρντ με την γαλλική δικαιοσύνη δεν την εμπόδισε να διεκδικήσει και να κερδίσει ως μόνη μάλιστα υποψήφια την επανεκλογή της στην ηγεσία του ΔΝΤ.
Η εξέλιξη είναι μάλλον θετική για την χώρα μας καθώς σηματοδοτεί μια σταθερότητα εκ μέρους της πολιτικής του Ταμείου σε ένα ιδιαίτερα ασταθές και μεταβαλλόμενο πολιτικό περιβάλλον με την ευρωπαϊκή πλευρά των δανειστών της Ελλάδας.























































