ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε αυτό το υπόγειο στην Τσίζρε οι Τούρκοι σφαγίασαν 31 Κούρδους αμάχους

Σε αυτό το υπόγειο στην Τσίζρε οι Τούρκοι σφαγίασαν 31 Κούρδους αμάχους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία, Τσίζρε,

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες από το πρώτο υπόγειο στην κουρδική πόλη Τσίζρε, στην νοτιοανατολική Τουρκία, στο οποίο οι τουρκικές δυνάμεις σφαγίασαν 31 παγιδευμένους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να βρουν καταφύγιο από τις μάχες που μαίνονταν στην πόλη μεταξύ τουρκικών δυνάμεων και Κούρδων πολιτοφυλάκων.

Το υπόγειο που βλέπετε βρίσκεται στη συνοικία Τσουντί της Τσίζρε. Οι άνθρωποι που είχαν καταφύγει σε αυτό ζητούσαν συνεχώς βοήθεια και απεγκλωβισμό τηλεφωνώντας μέχρι και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης από τα κινητά τους.

Πολλοί από τους ανθρώπους στο υπόγειο καταπλακώθηκαν όταν κατέρρευσε το κτίριο που είχε δεχθεί τουρκικά πυρά.

Οι τουρκικές Αρχές πρώτα αρνήθηκαν το συμβάν. Στη συνέχεια είπαν ότι έκαναν εκκλήσεις στους ανθρώπους που είχαν καταφύγει εκεί να βγουν, αλλά εκείνοι τους αγνοούσαν. Φυσικά και όλα αυτά είναι ψέμματα του τουρκικού κράτους, το οποίο δολοφόνησε συνολικά 150 ανθρώπους που είχαν καταφύγει σε διάφορα υπόγεια στην Τσίζρε.

Διαβάστε σχετικά εδώ: Οι Τούρκοι έκαψαν ζωντανούς 150 Κούρδους στην Τσίζρε – Έκοψαν και κεφάλια (φωτο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)

Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας – Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Το Ισραήλ φοβάται ότι η ανασυγκρότηση του συριακού στρατού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα περιφερειακή δύναμη

Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» – Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη

Η Τουρκία «έκλεισε» κρατική τράπεζα του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη επειδή φοβάται κυρώσεις των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr