ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μία μητέρα στο Μάκσβιλ της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τις φωνές του εξάχρονου γιου της. Η γυναίκα έτρεξε αμέσως στο δωμάτιο του παιδιού και έκπληκτη αντίκρισε έναν πύθωνα τριών μέτρων να έχει επιτεθεί στον εξάχρονο και να τον σφίγγει με όλη του τη δύναμη, προσπαθώντας να του προκαλέσει ασφυξία.
Το φίδι δεν ήταν… κατοικίδιο, όπως αρχικά υπέθεσαν οι αρχές. Η Τάμμυ, όπως ονομάζεται η μητέρα του εξάχρονου, άρπαξε το φίδι και το τράβηξε από το λαιμό του γιου της. Το τεράστιο ερπετό σκότωσε ένας φίλος της οικογένειας, ο οποίο ειδοποιήθηκε και έσπευσε αμέσως.
Ο εξάχρονος Τάιλερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μάκσβιλ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα σημάδια από την πάλη του με τον τριών μέτρων φίδι ήταν εμφανή στο πρόσωπό του.
Όπως εξήγησαν οι ειδικοί, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, τα φίδια αναζητούν πιο δροσερά μέρη ακόμη και μέσα σε σπίτια, ενώ δεν διστάζουν να γίνουν πιο επιθετικά, απ’ ότι συνήθως, απέναντι στους ανθρώπους.























































