ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χάμα (Επιφάνεια),


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δυνάμεις του συριακού στρατού σκότωσαν το Σάββατο πάνω από 30 μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία Χάμα, απωθώντας μια επίθεση που εξαπέλυσαν οι τζιχαντιστές, όπως μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, το οποίο επικαλέστηκε μια πηγή στις συριακές ένοπλες δυνάμεις, οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν εναντίον θέσεων του στρατού κοντά στην πόλη Σαλαμίγια και τουλάχιστον 35 από αυτούς σκοτώθηκαν στις μάχες που ακολούθησαν.
Σύμφωνα με το SANA, οι τζιχαντιστές έχασαν πολλά οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς στα οποία είχαν εγκαταστήσει βαριά πολυβόλα, ενώ έπεσαν επίσης στα χέρια του στρατού κανόνια και όλμοι.
Η εκεχειρία που τέθηκε σε ισχύ στη Συρία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου δεν αφορά το Ισλαμικό Κράτος, ούτε την οργάνωση Μέτωπο Αλ Νούσρα, τον βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία.























































