Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 6 σκλάβες Γιαζίντι στη Μοσούλη

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 6 σκλάβες Γιαζίντι στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν έξι γυναίκες Κούρδισσες Γιαζίντι, που κρατούσαν σκλάβες, στην πόλη Μοσούλη στη βορειοδυτική επαρχία της Νινευή.

Οι τέσσερις άτυχες γυναίκες, που κρατούσαν οι τζιχαντιστές σκλάβες, σκοτώθηκαν ενώ προσπαθούσαν να αποδράσουν από τη συνοικία Αλ Χαντάρ της Μοσούλης.

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν ακόμα δύο γυναίκες από τη Μοσούλη, που εργάζονταν στο αστυνομικό τμήμα της Νινευή, κατηγορούμενες ότι συνεργάζονταν με τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις.

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Εσωτερικών του Ιράκ δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τουλάχιστον 30 μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στις επαρχίες Άνμπαρ και Ντιγιάλα.

Πολλές γυναίκες των Γιαζίντι, που αιχμαλωτίστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος τον Αύγουστο του 2014, έχασαν τις ζωές τους είτε αυτοκτονώντας είτε δολοφονημένες από τους σαδιστές τζιχαντιστές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr