ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα παράξενο ατύχημα συνέβη στο αεροδρόμιο Σαντιάγο της Χιλής, όπου δύο εργαζόμενοι σε αυτό τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όταν το αεροσκάφος του μέταλ συγκροτήματος των Iron Maiden προσέκρουσε σε φορτηγό ρυμούλκησης.
Πέρα από τον τραυματισμό των δύο ανδρών, δύο μηχανές του Boeing 747-400 έχουν ολοκληρωτικά καταστραφεί.
Το ατύχημα έλαβε χώρα όταν ο σύνδεσμος που ένωνε το αεροπλάνο με το φορτηγό έσπασε, οδηγώντας τα δύο οχήματα σε σφοδρή σύγκρουση, στον τερματικό του αεροδρομίου του Σαντιάγο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο front man των Iron Maiden, Bruce Dickinson, πιλοτάρει συχνά το συγκεκριμένο αεροσκάφος που έχει ονομαστεί από το συγκρότημα «Ed Force One».
Στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Το Ed Force One ήταν συνδεδεμένο με ένα φορτηγό ρυμούλκησης που το οδηγούσε για ανεφοδιασμό πριν την πτήση από τις Άνδεις στην Κόρντοβα για το επόμενο σόου.
Κατά τη μεταφορά ο σύνδεσμος έφυγε, με αποτέλεσμα να στρίψει το αεροπλάνο και να προσκρούσει στο ρυμουλκό. Το σύστημα προσγείωσης έχει υποστεί βλάβη, όπως και δύο από τις μηχανές του αεροσκάφους, ενώ έχουν τραυματιστεί δύο φροντιστές, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο».























































