ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Podemos, Εκλογές, Ισπανία, Καταλονία, Λαϊκό Κόμμα Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, Πάμπλο Ιγκλέσιας, Πέδρο Σάντσεθ, Σοσιαλιστές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αποχώρηση από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης απειλούν οι Ciudadanos (Πολίτες), αν ο ηγέτης των Σοσιαλιστών, Πέδρο Σάντσεθ, προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.
Μάλιστα, όπως τόνισε ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, η συμφωνία μεταξύ Σοσιαλιστών και Ciudadanos κάνει λόγο για σεβασμό της ένωσης και της ισότητας όλων των Ισπανών και ότι δεν θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα.
Ο ίδιος επέκρινε και τη στάση του εκτελούντα χρέη πρωθυπουργού, Μαριάνο Ραχόι να μην δεχθεί να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, αλλά και ότι αρνήθηκε να ενταχθεί στη συμφωνία με τους Σοσιαλιστές, παρά το γεγονός ότι οι Ciudadanos ακόμη επιδιώκουν μια συνάντηση με τον επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος.
Όπως ανέφερε, «εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε σε αυτές τις συναντήσεις, αν και βρίσκουμε κλειστές πόρτες».























































