Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Anonymous έβαλαν στο στόχαστρο τον Ντόναλντ Τραμπ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο στόχαστρο της συλλογικότητας χάκερ Anonymous μπαίνει (ξανά, αφού είχε ξαναστοχευθεί στο παρελθόν) ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Guardian, οι Anonymous κήρυξαν «ολοκληρωτικό πόλεμο», στοχεύοντας τον «βαθύτατα ανησυχητικό» υποψήφιο και ζητώντας τη βοήθεια όποιων ενδιαφέρονται για την αποδόμηση της εκστρατείας του μέσω της αποκάλυψης πραγμάτων που ο ίδιος δεν θα ήθελε το κοινό να γνωρίζει.

Οι Anonymous ανακοίνωσαν την αναβίωση της «OpTrump» μέσα από το χαρακτηριστικό τους βίντεο, επιδιώκοντας να ρίξουν μία από τις επιχειρηματικές ιστοσελίδες του Τραμπ στο Σικάγο την 1η Απριλίου. «Σε παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό και αυτά που έχουμε δει είναι πολύ ανησυχητικά. Δεν εκπροσωπείς τίποτα άλλο από την προσωπική του απληστία και δύναμη. Αυτό είναι ένα κάλεσμα στα όπλα. Κλείστε τις ιστοσελίδες του, ψάξτε και αποκαλύψτε όσα ο ίδιος δεν θέλει το κοινό να γνωρίζει. Πρέπει να αποδομήσετε την καμπάνια του και να σαμποτάρετε το brand του».

Οι Anonymous είχαν ξανά «κηρύξει πόλεμο» στον Τραμπ στο τέλος του 2015, αντιδρώντας στην πρότασή του για απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε μουσουλμάνους. Τότε είχαν ρίξει τη σελίδα του Trump Tower στη Νέα Υόρκη μέσω επίθεσης DdoS.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr