ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για HDP Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών, Αχμέτ Νταβούτογλου, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου πρότεινε σήμερα στο κοινοβούλιο να άρει την ασυλία όλων των βουλευτών στους οποίους αφορούν οι 506 αιτήσεις άρσης ασυλίας που εκκρεμούν και να εξετάσει συλλογικά τις υποθέσεις αυτές.
Το κοινοβούλιο πρέπει να εξετάσει τις υποθέσεις σε μια συνεδρίαση ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις στη νομοθεσία που απαιτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να καταργηθεί η υποχρέωση για θεωρήσεις εισόδου στις σχέσεις με την ΕΕ, δήλωσε ο Νταβούτογλου σε ομάδα επιχειρηματιών. Τα σχόλιά του μεταδόθηκαν ζωντανά.
Οι βουλευτές αναμένεται να αποφασίσουν για την άρση της ασυλίας μελών του Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών (HDP), του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας που έχει κουρδικές ρίζες, αναφορικά με σχόλια που έκαναν για τις επιχειρήσεις ασφαλείας στη νοτιοανατολική Τουρκία, όπου ζουν κυρίως Κούρδοι.
Ο Νταβούτογλου δήλωσε επίσης ότι μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στην Άγκυρα, καθώς και στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη τη χώρα, μετά την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε την Κυριακή στην πρωτεύουσα και είχε αποτέλεσμα το θάνατο 37 ανθρώπων.























































