Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέλος στο Ισλαμικό Κράτος και Τούρκος ο βομβιστής αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη

Μέλος στο Ισλαμικό Κράτος και Τούρκος ο βομβιστής αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο βομβιστής αυτοκτονίας που ανατινάχθηκε το Σάββατο το πρωί στην Κωνσταντινούπολη αναγνωρίστηκε επισήμως από τις τουρκικές Αρχές ως Τούρκος και μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Εφκάν Αλά, ο βομβιστής είχε γεννηθεί το 1992 στην πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας.

Αναγνωρίστηκε από το DNA του και είναι ο Μεχμέτ Οζτούρκ (Mehmet Öztürk).

Είχε καθαρό ποινικό μητρώο. Το 2013 είχε φύγει από το σπίτι του για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Πέντε ακόμα άτομα συνελήφθησαν από τις τουρκικές Αρχές ως συνεργοί στην επίθεση αυτοκτονίας, που σκότωσε 4 τουρίστες και τραυμάτισε περισσότερους από 30.

“Επιβεβαιώσαμε ότι ο Μεχμέτ Οζτούρκ, γεννημένος το 1992 στη Γκαζιαντέπ, πραγματοποίησε την αποτρόπαια επίθεση το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη. Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν μέλος του Νταές”, δήλωσε την Κυριακή ο Εφγάν Αλά στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στο Ισλαμικό Κράτος με το αραβικό του ακρωνύμιο.

Η Γκαζιαντέπ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Συρία, είναι γνωστή σφηκοφωλιά τζιχαντιστών.

Το τουρκικό κράτος έχει απόλυτη γνώση τι συμβαίνει στην πόλη, αλλά καλύπτει και προστατεύει τους τζιχαντιστές.

Οι Κούρδοι έχουν καταγγείλει πολλές φορές ότι στη Γκαζιαντέπ γίνεται στρατολόγηση τζιχαντιστών, εκπαίδευση τζιχαντιστών και έχει αποδειχθεί ότι στην ίδια πόλη το Ισλαμικό Κράτος είχε στήσει σύγχρονο δουλεμπόριο όπου πουλούσε τις γυναίκες των Γιαζίντι που είχε πιάσει σκλάβες.

Στη Γκαζιαντέπ, μετά τη σφαγή στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, Τούρκοι τζιχαντιστές είχαν βγει και πανηγύριζαν με μαύρες σημαίες στους δρόμους της πόλης.

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει στη Γκαζιαντέπ, δείτε τα ακόλουθα άρθρα:

1. Το Ισλαμικό Κράτος πουλά σκλάβους γυναίκες και παιδιά Γιαζίντι στην Τουρκία
2. Δολοφόνησαν με σιγαστήρα Σύρο δημοσιογράφο σε τουρκικό έδαφος
3. Τζιχαντιστές μέσα στην Τουρκία πανηγυρίζουν τη σφαγή στο Παρίσι (βίντεο)
4. Τουρκία: Άρχισε ο πόλεμος της διχοτόμησης – Οι Γκρίζοι Λύκοι έσφαξαν 3 Κούρδους

Το ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν γνωρίζει απόλυτα τι συμβαίνει στη Γκαζιαντέπ, εδώ γνωρίζουμε εμείς από τα δημοσιεύματα. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι πέφτει από τα σύννεφα.

Είναι γνωστό παγκοσμίως ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα της τουρκικής ανάμιξης στα εσωτερικά της Συρίας. Εάν η Δύση θέλει να παριστάνει ότι ο Ερντογάν είναι ένας “κανονικός” ηγέτης μιας “κανονικής” χώρας, τους υπενθυμίζουμε ότι στην εποχή της ελεύθερης ενημέρωσης μέσω και των Social Media καμία προπαγάνδα δεν μπορεί να σταθεί για καιρό.

Το Σάββατο ανεξάρτητες πηγές μέσα από την Τουρκία “έδιναν” την είδηση ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας ήταν ο Σαβάς Γιλντίζ (Savaş Yıldız), 33 ετών, επίσης μέλος στο Ισλαμικό Κράτος. Τελικά είχαμε την παραδοχή ότι είναι άλλος Τούρκος, πάντα μέλος στο Ισλαμικό Κράτος.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τη φονική έκρηξη, Τούρκοι “αξιωματούχοι” προσπάθησαν να “χρεώσουν” την επίθεση στο Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK).

Το TRIBUNE από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψε τα διεθνή τηλεγραφήματα, που άλλοι μετέδιδαν ακρίτως και δια της μεθόδου του copy paste, και ενημέρωσε το κοινό του για το ψέμα αυτού του ισχυρισμού, γράφοντας: Φριχτή προβοκάτσια Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη με στόχο τους Κούρδους.

Το γεγονός ότι οι 3 από τους 4 νεκρούς τουρίστες, που χτυπήθηκαν από τον βομβιστή, και οι 11 από τους 30 και πλέον τραυματίες είναι Ισραηλινοί, “δείχνει” ότι στόχος του τζιχαντιστή αυτοκτονίας ήταν το γκρουπ των Ισραηλινών τουριστών. Η ανάμιξη του Ισραήλ στην έρευνα δεν επέτρεψε στο καθεστώς Ερντογάν να ενοχοποιήσει τους Κούρδους.

Την Κυριακή το Ισραήλ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία με την οποία προειδοποιεί για τους κινδύνους από την τρομοκρατία που υπάρχουν στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

«Ο Νετανιάχου θα συνεχίσει, δεν θα σταματήσει – Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη» στη Μέση Ανατολή

Πρόεδρος Ισραήλ: Η «αυτοκρατορία του κακού» με επικεφαλής το Ιράν είναι η απειλή

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr