ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μοσούλη, Νινευή, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη κατασκευάζει τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια ντρον, τα οποία χρησιμοποιεί για να κατασκοπεύει τις θέσεις των Κούρδων Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ.
Αξιωματικός των Πεσμεργκά, που μίλησε στο BasNews, είπε ότι οι άνδρες του κατέρριψαν πρόσφατα δύο τέτοια ντρον, που είχαν κατασκευαστεί από τους τζιχαντιστές μέσα στη Μοσούλη, και με τα οποία κατασκόπευαν τις κουρδικές θέσεις.
Τα συγκεκριμένα ντρον είναι ικανά για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και φέρουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας για να μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις των Πεσμεργκά.
Ο Κούρδος αξιωματικός ισχυρίζεται ότι οι τζιχαντιστές έχουν την τεχνολογική ικανότητα να κατασκευάζουν και να αναπτύσσουν ντρον από μόνοι τους.
Βεβαίως, επειδή όλη αυτή η τεχνολογική ικανότητα των τζιχαντιστών ακούγεται και είναι “περίεργη”, μήπως οι τζιχαντιστές λαμβάνουν εξαρτήματα από τη γειτονική Τουρκία, με την οποία οι σχέσεις τους είναι γνωστές σε όλο τον πλανήτη, και στη συνέχεια συναρμολογούν τα ντρον στη Μοσούλη; Αυτό η εκδοχή ακούγεται και είναι πιο πιθανή.























































