ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Γεωργίας της Γαλλίας επιβεβαίωσε σήμερα ότι ένα κρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών, που είναι γνωστή επίσης ως νόσος των τρελών αγελάδων, εντοπίστηκε στην περιοχή των Αρδενών, στη βορειοανατολική Γαλλία.
Το ύποπτο κρούσμα εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα και αναφέρθηκε την Τρίτη, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαν επιβεβαιωθεί τα πρώτα τεστ που είχαν γίνει.
Το νέο αυτό κρούσμα, που μπορεί να πλήξει τις εξαγωγές την ώρα που οι Γάλλοι κτηνοτρόφοι ήδη δοκιμάζονται, είναι το τρίτο που εντοπίζεται στην Ευρώπη από το 2015, προσθέτει το υπουργείο σε σχετική ανακοίνωσή του.























































