Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ανατολική Ουκρανία φλέγεται – 4 στρατηγικές πόλεις ελέγχουν οι Ρώσοι

Η ανατολική Ουκρανία φλέγεται – 4 στρατηγικές πόλεις ελέγχουν οι Ρώσοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενα βήμα πριν την γενικευμένη σύρραξη βρίσκεται η ανατολική Ουκρανία.

Ντονέτσκ, Λουγκάντσκ, Κραματόρσκ και Σλοβιάντσκ βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ρώσων διαδηλωτών αλλά και παραστρατιωτικών δυνάμεων. Οι ρωσικές σημαίες κυματίζουν στα κυβερνητικά κτίρια.

Στο Κραματόρσκ μάλιστα αργά το απόγευμα είχαμε και 1 τραυματία από ανταλλαγή πυρών μεταξύ Ρώσων στρατιωτών και Ουκρανών αστυνομικών.

Στο Σλοβιάντσκ έχουν στηθεί σημεία ελέγχου προκειμένου να μην περάσουν οι στρατιωτικές δυνάμεις του Κιέβου.

Στο Ντονέτσκ και στο Λουγκάντσκ ήδη τα ουκρανικά τάνκς βρίσκονται στα περίχωρα και είναι έτοιμα να αναλάβουν δράση.

Στο Κίεβο τώρα σε εξέλιξη είναι από τις 9 το βράδυ η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ουκρανίας που αναμένεται να δώσει το πράσινο φως σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στις 4 στρατηγικές πόλεις που ελέγχουν οι Ρώσοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr