Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαδούρο: “Ο Ραχόι είναι ρατσιστής και διεφθαρμένο σκουπίδι”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φραστική επίθεση εναντίον του εκτελούντα χρέη πρωθυπουργού της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, εξαπέλυσε την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, αποκαλώντας τον «ρατσιστή, διεφθαρμένο και αποικιοκρατικό σκουπίδι», καλώντας τον να σέβεται τη χώρα του.

«Η εκστρατεία κατά της Βενεζουέλας έχει αυξηθεί εδώ και 48 ώρες, λένε ότι περιμένουν κάτι να συμβεί εδώ τον Απρίλιο, θα εξακολουθήσουν να περιμένουν διότι τον Απρίλιο αυτό που θα συμβεί είναι περισσότερη επανάσταση», είπε ο Μαδούρο κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παλάτι Μιραφλόρες ύστερα από μια διαδήλωση κατά του νόμου για την αμνηστία.

Ο διάδοχος του Τσάβες ανέφερε ότι βλέπει αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης και πρόσθεσε ότι χθες είδε τις τηλεοράσεις Χιλής, Αργεντινής και Ισπανίας να επιτίθενται στη Βενεζουέλα. Αφορμή υπήρξε και η καταγγελία για χρηματοδότηση του Podemos από τον Τσάβες.

«Εγώ βλέπω αυτές τις τηλεοράσεις, υπάρχει μία που ονομάζεται Antena 3, η τηλεόραση των διεφθαρμένων, των ληστών, των κλεφτών» και πρόσθεσε ότι όλοι είναι μπλεγμένοι στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα Panama Papers.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην Ισπανία σημείωσε ότι είχε μια «βάρβαρη δικτατορία του Φράνκο», ο οποίος πριν τον θάνατό του «άφησε τα πάντα τακτοποιημένα, την αποκαλούμενη ισπανική μετάβαση» υπονοώντας ότι δεν υπήρξε ποτέ εκδημοκρατισμός στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Ισπανία θα δώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

Σάντσεθ: Η Ισπανία θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος έως τον Ιούλιο

DW: Σε ποιον ανήκει ο αμύθητος θησαυρός του Σαν Χοσέ;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr