Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

500 Μερσεντές νοίκιασε στην Τουρκία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Τουρκία φτάνει τη Δευτέρα ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σελμάν μπιν Αμντουλαζίζ και έχει ενοικιάσει 500 αυτοκίνητα Μερσεντές ενώ το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Άγκυρα έχει κλείσει.

Στην τουρκική πρωτεύουσα γίνονται προετοιμασίες για την άφιξή του βασιλιά. Στο ξενοδοχείο έχουν γίνει αλλαγές. Μαζί τους θα φέρουν και τα φαγητά που θα καταναλώσουν μέχρι και την τουαλέτα, όπως μεταδίδεται από τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Επειδή στην Άγκυρα δεν υπήρχαν αρκετές Μερσεντές για να ενοικιάσουν έφεραν και από τις άλλες πόλεις, όπως την Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια. Τα αυτοκίνητα δεν χωρούν ωστόσο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και γι αυτό μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει μια ουρά με Μερσεντές σταθμευμένα.

Ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας αναφέρει ότι έπειτα από επίσημη πρόσκληση ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Άγκυρα μεταξύ 11-12 Απριλίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα συζητήσουν διμερή και περιφερειακά ζητήματα. Έπειτα από την Άγκυρα ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στις 13-15 Απριλίου.

Πέρσι στην Σύνοδο G20 που είχε πραγματοποιηθεί στην Αττάλεια ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας είχε φτάσει με αντιπροσωπεία 1000 ατόμων και έμεινε στο πιο ακριβό ξενοδοχείο της πόλης. Το δωμάτιό του στοίχιζε 15 χιλιάδες ευρώ τη νύχτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr