ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος εκφράζει απαισιοδοξία για τις προοπτικές λύσης του Κυπριακού και τονίζει ότι είναι κόκκινη γραμμή στο εδαφικό το 25%.
Σημειώνει πως μόνο, αν λογικευτούν οι Τούρκοι και αν πιέσουν οι Αμερικάνοι σωστά, μπορεί κάτι να γίνει, αλλά είναι της άποψης πως «υπάρχουν πολλά «εάν»και είμαστε μακριά μέχρι να υλοποιηθούν».
Υπογραμμίζει ωστόσο ότι δεν εμπιστεύεται 100% τους Αμερικανούς: «Γι’ αυτό όταν ήρθε εδώ ο Αμερικανός πρέσβης, πιστεύω για να με βολιδοσκοπήσει, του είπα ότι δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που έχουν κόκκινες γραμμές, αλλά και εμείς. Η πρώτη κόκκινη γραμμή για την Εκκλησία είναι το ότι οι Τούρκοι ήταν το 18%, δεν μπορούν να πάρουν έδαφος πάνω από το 25%».























































