ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου - Τι είπε στους αστυνομικούς
Χαστούκι Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Τουρκία: Εξακολουθεί να μην πληροί τις προϋποθέσεις για τα F-35
Άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποφάσισε η Βουλή
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Το βίντεο-«κλειδί», το εξαφανισμένο κινητό και το DNA στα νύχια του θύματος
POLITICO: «Νέο ελληνικό βέτο» στις κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας - Στο επίκεντρο το ρωσικό LNG
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο επιβολής μιας εισφοράς για τη χρήση των υπηρεσιών του Youtube, όπως το streaming εικόνας και ήχου, εξετάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο των σχεδίων της για τη μεταρρύθμιση των κανόνων πνευματικής ιδιοκτησίας και την παροχή αποζημίωσης στους καλλιτέχνες, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Politico.
Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα, επικαλούμενη πηγή που γνώση των συζητήσεων, την ανωτέρω πρόταση υποδέχθηκε θετικά ο αρμόδιος επίτροπος Günther Oettinger.
Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ακριβώς πως θα μπορούσαν να αποζημιώνονται για το streaming των έργων τους οι καλλιτέχνες, με τα επικρατέστερα σενάρια να αναφέρονται είτε σε μια χρέωση κατά τη διαδικασία ψηφιακής εγγραφής είτε σε μια χρέωση για κάθε φορά που κάποιος κάνει streaming σε ένα τραγούδι ή ένα video-clip.























































