Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ρέντσι πήρε το όπλο του: Τέλειωσε η περίοδος που η Γερμανία μας έδινε μαθήματα

Ο Ρέντσι πήρε το όπλο του: Τέλειωσε η περίοδος που η Γερμανία  μας έδινε μαθήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Aν ήμουν ο διοικητής της κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας θα ανησυχούσα για τις γερμανικές τράπεζες, δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της Rai.

«Η περίοδος κατά την οποία μας έδιναν μαθήματα τελείωσε. Ο Γερμανός διοικητής διέθεσε 247 δισεκατομμύρια ευρώ και εύχομαι να είναι αρκετά για τις τράπεζές τους. Ο διοικητής έχει τόσα προβλήματα με τα οποία να ασχοληθεί. Όσο λιγότερο ασχολείται με την Ιταλία, τόσο καλύτερα», συμπλήρωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας Κεντροαριστεράς – Κέντρου και μερίδας της Κεντροδεξιάς.

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση της Αυστρίας να αυξήσει τους ελέγχους στο συνοριακό πέρασμα του Μπρένερ και να στήσει, ενδεχομένως, φράγμα για να αποτρέψει τυχόν μεταναστευτική ροή από την Ιταλία, ο κ. Ρέντσι τόνισε ότι πρόκειται για προπαγάνδα.

«Συνεχίζουν μια επικοινωνιακή εκστρατεία – διότι δεν κάνουν τίποτα το συγκεκριμένο – λόγω του ό,τι βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο», είπε ο γραμματέας του ιταλικού κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

«Η Ιταλία διαθέτει επιτέλους κυβερνητική σταθερότητα και αυτό μας επιτρέπει να εισακουσθούμε σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωβουλή: Εγκρίθηκε ο κατάλογος «ασφαλών χωρών» και οι νέες διαδικασίες ασύλου – Ποιοί αντιδρούν

Γερμανικός Τύπος: Η Ισπανία νομιμοποιεί 500.000 μετανάστες «χωρίς χαρτιά»

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

«Εχθροί της Ιταλίας»: Η Μελόνι καταδικάζει τις βίαιες διαδηλώσεις κατά των Ολυμπιακών Αγώνων

Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» – Η σχέση της Ελλάδας με την Ινδία είναι «μία ανεκπλήρωτη υπόσχεση» 2.500 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr