Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζωγράφισε τον Τραμπ γυμνό τη σάπισαν στο ξύλο (φωτό)

Ζωγράφισε τον Τραμπ γυμνό τη σάπισαν στο ξύλο (φωτό)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Illma Gore είχε προκαλέσει σάλο τον προηγούμενο μήνα με τον πίνακά της στον οποίο αποτύπωνε τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, γυμνό και με… μικροσκοπικό μόριο.

Ο πίνακας της Αμερικανίδας έκανε, όπως ήταν φυσικό, το γύρο του διαδικτύου με τα σχόλια να ποικίλλουν. Κάποιοι διασκέδασαν με την αποτύπωση της ανατομίας του εκκεντρικού επιχειρηματία, αλλά και πολλοί εξοργίστηκαν με τον τρόπο που αποφάσισε να χλευάσει τον Ντόναλντ Τράμπ.

kdehfg2

Η Illma Gore, υποστήριξε ότι δέχθηκε πολλές απειλές από υποστηρικτές του εκκεντρικού υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, ενώ φερόμενος ως εκπρόσωπος του Τραμπ την προειδοποίησε ότι αν πουλήσει το έργο της θα της ασκήσει μήνυση.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως σοβάρεψαν πριν μερικές ημέρες αφού, όπως καταγγέλει η ίδια ένας εξοργισμένος φανατικός θαυμαστής του Τραμπ την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο στην Καλιφόρνια.  Η ζωγράφος ανήρτησε φωτογραφία του προσώπου της με μώλωπες κάτω από το μάτι της στον λογαριασμό της στο Instagram περιγράφοντας το περιστατικό: «Σήμερα μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο ένας άνδρας που βγήκε από το αυτοκίνητό του φωνάζοντας: “Τραμπ 2016!” στο Λος Άντζελες, λίγες ημέρες αφότου επέστρεψα από το Λονδίνο στο δρόμο κάτω από το σπίτι μου».

kdehfg4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr