ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βρετανικό πολεμικό πλοίο έριξε προειδοποιητικές βολές ενάντια σε πλοίο της Ισπανικής ακτοφυλακής στο Γιβραλτάρ καθώς “παρενοχλούσε” το αμερικανικό υποβρύχιο USS Florida αναφέρει η Mirror.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στα μέσα Απριλίου αλλά έγινε γνωστό μόνο στις αρχές του μήνα που διανύουμε. Το ισπανικό λιμενικό πέρασε δύο φορές πάνω από το αμερικανικό υποβρύχιο που προσπαθούσε να αναδυθεί κοντά στις ακτές του Γιβραλτάρ.
“Είμαστε συνηθισμένοι στις πολιτικές πράξεις ρίσκου αλλά αυτό είναι κάτι που ξεπέρασε τα όρια. Πρόκειται για υποβρύχιο πυρηνικό που προσπαθούσε να αλλάξει την πορεία του και αυτό (που έκαναν οι Ισπανοί) ήταν κάτι πολύ επικίνδυνο” δήλωσε το βρετανικό πολεμικό ναυτικό.
Αν και το Ηνωμένο Βασίλειο αντιλαμβάνεται το Γιβραλτάρ ως υπερπόντιο έδαφος ως μέρος της συμφωνίας της Ουτρέχτης του 1713, η Ισπανία ποτέ δεν παραιτήθηκε των διεκδικήσεων της ως δικού της εδάφους.























































