ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενοπλος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον αρχισυντάκτη της Cumhuriyet Καν Ντουντάρ μπροστά από το δικαστικό μέγαρο Çağlayan.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε όταν ο δημοσιογράφος έμπαινε στο δικαστικό μέγαρο, ώστε να ακούσει από τους δικαστές την ετυμηγορία του.
«Κινούταν εναντίον μου, είδα τον δράστη», είπε ο Ντουντάρ, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματισθεί, όπως μεταδίδει η Hurriyet.
Από την επίθεση ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε, με τον δράστη να συλλαμβάνεται.
Ο δημοσιογράφος δικάζεται με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας που φέρεται να αποκαλύπτουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έστελναν όπλα στη γειτονική Συρία.
Πληροφορίες της Cumhuriyet ήθελαν τους εισαγγελείς να εισηγούνται για τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας έως και 25 χρόνια κάθειρξης, ενώ το πρακτορείο Anadolu έκανε λόγο για 31 χρόνια και 6 μήνες φυλακή.























































