ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενοπλος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον αρχισυντάκτη της Cumhuriyet Καν Ντουντάρ μπροστά από το δικαστικό μέγαρο Çağlayan.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε όταν ο δημοσιογράφος έμπαινε στο δικαστικό μέγαρο, ώστε να ακούσει από τους δικαστές την ετυμηγορία του.
«Κινούταν εναντίον μου, είδα τον δράστη», είπε ο Ντουντάρ, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματισθεί, όπως μεταδίδει η Hurriyet.
Από την επίθεση ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε, με τον δράστη να συλλαμβάνεται.
Ο δημοσιογράφος δικάζεται με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας που φέρεται να αποκαλύπτουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έστελναν όπλα στη γειτονική Συρία.
Πληροφορίες της Cumhuriyet ήθελαν τους εισαγγελείς να εισηγούνται για τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας έως και 25 χρόνια κάθειρξης, ενώ το πρακτορείο Anadolu έκανε λόγο για 31 χρόνια και 6 μήνες φυλακή.























































