ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σλοβάκοι τελωνειακοί άνοιξαν πυρ σε πρόσφυγες στα σύνορα

Σλοβάκοι τελωνειακοί άνοιξαν πυρ σε πρόσφυγες στα σύνορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σλοβάκοι τελωνειακοί τραυμάτισαν μια γυναίκα από τη Συρία τη Δευτέρα όταν άνοιξαν πυρ σε ένα αυτοκίνητο που μετέφερε λαθρομετανάστες από την Ουγγαρία στη Σλοβακία.

Είναι το πρώτο περιστατικό σε έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουμε πυροβολισμούς εναντίον παράτυπων μεταναστών και προσφύγων.

Οι τελωνειακοί σταμάτησαν αυτοκίνητα που εισέρχονταν στη Σλοβακία από την Ουγγαρία τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση των Τελωνειακών Αρχών της Σλοβακίας.

Τρία αυτοκίνητα υπάκουσαν στην εντολή και σταμάτησαν αλλά ένα τέταρτο συνέχισε με ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει από τον έλεγχο, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τριών τελωνειακών, σύμφωνα πάντα με τους Σλοβάκους.

“Οι τελωνειακοί έριξαν προειδοποιητικές βολές και όταν το αυτοκίνητο συνέχισε να μην σταματά τότε έριξαν πάνω του, τραυματίζοντας ένα άτομο”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό, τραυματίστηκε μια γυναίκα από τη Συρία, ηλικίας 26 ετών, η οποία υποβλήθηκε σε εγχείριση για να της αφαιρεθεί σφαίρα από την πλάτη και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ντουνάισκα Στρέντα, στη νότια Σλοβακία.

Το νοσοκομείο επίσης ανακοίνωσε ότι περιέθαλψε και δύο ακόμα μετανάστες που έπασχαν από αφυδάτωση.

Όλα τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και οι επιβαίνοντες σε αυτά παραδόθηκαν από τις τελωνειακές Αρχές στην Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα

Πέντε Τούρκοι συνελήφθησαν για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης στα Εξάρχεια – Έβγαλαν πάνω από 200.000 ευρώ

Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου – Εν όπλοις συμμαχία: Συλλογική ικανότητα για ταχεία και ενιαία αντίδραση

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι την επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Γερμανία: Ουκρανία και μεταναστευτική πολιτική στο στόχαστρο μετά τη νίκη της γερμανικής Ακροδεξιάς στις κάλπες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr