ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βερολίνο, Βρετανία, Γερμανία, Δημοψήφισμα, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ισπανία, Μάριο Ντράγκι, Συνταγματικό Δικαστήριο,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 21 Ιουνίου θα εκδώσει την απόφασή του το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας για την προσφυγή ομάδας Γερμανών κατά του προγράμματος αγοράς ομολόγων OMT της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το Δικαστήριο.
Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε από μια ομάδα περίπου 35.000 πολιτικών και ακαδημαϊκών στη Γερμανία που θέλησαν να μπλοκάρουν το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων OMT, που ανακοίνωσε η ΕΚΤ το 2012 αλλά ποτέ δεν χρησιμοποίησε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το Δικαστήριο είχε παραπέμψει την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο πέρυσι απέρριψε την προσφυγή.
Υπενθυμίζεται πως τις ίδιες μέρες γίνονται οι εκλογές στην Ισπανία και το δημοψήφισμα στη Βρετανία για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως εκ τούτου οι εξελίξεις για το Βερολίνο αναμένονται εκρηκτικές όπως και για το σύνολο της Ευρώπης.























































