Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οπαδοί της αίρεσης Άγιος Θάνατος κρατούσαν τη 15χρονη θετή κόρη τους φυλακισμένη σε γκαράζ επί 9 χρόνια

Οπαδοί της αίρεσης Άγιος Θάνατος κρατούσαν τη 15χρονη θετή κόρη τους φυλακισμένη σε γκαράζ επί 9 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή,

Συγκλονισμένοι είναι οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση διάσωσης ενός κοριτσιού στο Μπουένος Άιρες που κρατείτο “φυλακισμένη” σε ένα γκαράζ από τους θετούς γονείς της επί εννέα ολόκληρα χρόνια.

Ενδεικτικό της άθλιας κατάσταση στην οποία βρέθηκε η κοπέλα είναι το γεγονός πως είναι 15 ετών και ζυγίζει μόνο 20 κιλά, αναφέρει το ρεπορτάζ του BBC.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους αστυνομικούς, οι γονείς-τέρατα της έδιναν μόνο λίγο ψωμί και λίγο νερό κάθε μέρα, όλο αυτά τα χρόνια, ενώ βγήκε από το γκαράζ μόνο 2 φορές. Η μόνη της συντροφιά ήταν ένας σκύλος και μια μαϊμού, ενώ κάθε φορά που επιχειρούσε να φάει τα αποφάγια από την τροφή που έριχναν στα ζώα την χτυπούσαν με μια ζώνη.

Όπως έγινε γνωστό, ο εντοπισμός της έγινε έπειτα από επικοινωνία που είχε μια από τις αδερφές της με τις αρχές. Η πραγματική της οικογένεια δεν είχε ενδιαφερθεί ποτέ για εκείνη όμως η αδερφή της πρόσφατα ενηλικιώθηκε και κίνησε τις διαδικασίες για να σώσει την έφηβη, όταν έμαθε κάτω από ποιες συνθήκες ζούσε.

Οι θετοί γονείς της 15χρονης συνελήφθησαν, ενώ το κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής οι θετοί γονείς όταν οπαδοί της θρησκευτικής αίρεσης Άγιος Θάνατος (San la Muerte), οι ρίζες της οποίας είναι παγανιστικές.

Το κορίτσι είχε δοθεί για υιοθεσία από τους πολύτεκνους γονείς του το 2001, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός αξιωματούχος προειδοποιεί τον Τραμπ: Οι αεροπορικές επιδρομές από μόνες τους δεν θα ανατρέψουν τον Χαμενεΐ

Νταβός: «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ με απουσίες ηγετικών ευρωπαϊκών δυνάμεων

Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur

Μακρόν: Η Γαλλία θα καταψηφίσει τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur

Συμφωνία Mercosur – Γαλλία: Αγρότες απέκλεισαν δρόμους του Παρισιού, διαμαρτυρόμενοι κατά της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-Mercosur

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr