ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Μπέρνι Σάντερς, Χίλαρι Κλίντον,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπέρνι Σάντερς, συνυποψήφιος της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, δήλωσε ότι θα εργαστεί προκειμένου ν’ αλλάξει την εκλογική προτίμηση των υπερεκλεκτόρων του κόμματος, μέχρι τη διεξαγωγή του κεντρικού συνεδρίου των Δημοκρατικών, τον Ιούλιο. Παράλληλα, τόνισε ότι τα ΜΜΕ έκαναν λάθος, επιμένοντας να καταμετρήσουν τους υπερεκλέκτορες στο συνολικό αριθμό των εκλεκτόρων της Χίλαρι Κλίντον.
Οι δηλώσεις του Σάντερς έγιναν μετά τη γνωστοποίηση ότι η Χίλαρι Κλίντον εξεσφάλισε 2.383 εκλέκοτρες, προκειμένου να επιλεγεί για το προεδρικό χρίσμα του κόμματος.























































