Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεθυσμένοι Άγγλοι πήγαν να δουν δελφίνια στην Κύπρο και κατέληξαν στη… Συρία

Μεθυσμένοι Άγγλοι πήγαν να δουν δελφίνια στην Κύπρο και κατέληξαν στη… Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σενάριο της δημοφιλούς σειράς ταινιών «Hangover» θυμίζει το… πάθημα τριών νεαρών Βρετανών οι οποίοι αν και είχαν βγει για κλάμπινγκ στην Κύπρο βρέθηκαν στη… Συρία. Οι νεαροί μπερδεύτηκαν κι αντί να ανέβουν στο σκάφος με το οποίο θα έκαναν dolphin-watching μπήκαν σε άλλο και κατέληξαν στην εμπόλεμη χώρα.

Αν και η είδηση «έπαιξε» ως αληθινή από τα ξένα ΜΜΕ, οι τρεις νεαροί, ο 25χρονος Lewis Ellis, ο 19χρονος Alex McCormick και ο 23χρονος James Wallman, παραδέχτηκαν ότι απλώς «τρόλαραν».

Όπως ισχυρίστηκαν οι τρεις βρετανοί νόμιζαν πως θα έβγαιναν λίγο πιο έξω από την ακτή για να δουν δελφίνια αλλά αντ’ αυτού βρέθηκαν στο συριακό λιμάνι Ταρτούς.

Οι τρεις φίλοι δεν είχαν ιδέα για το πού πήγαιναν μέχρι περίπου τη μέση του ταξιδιού τους στη Μεσόγειο, όταν άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί έφυγαν τόσο μακριά από τη στεριά. Τότε συνειδητοποίησαν πως είχαν επιβιβαστεί σε λάθος σκάφος.

vretanoi

Φτάνοντας στην Ταρτούς, σε απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων από την πολύπαθη Χομς, οι τρεις νεαροί είπαν ότι τάχα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη στρατιωτική αστυνομία που στάθμευε σε παρακείμενη ρωσική ναυτική βάση.

«Το τελευταίο κλαμπ έκλεισε στις 7:30 το πρωί κι έτσι περιμέναμε να πάει 9 που θα έφευγε το σκάφος μας και καταλήξαμε σε λάθος σκάφος. Ήμασταν πρόχειρα ντυμένοι, είχαμε πιει, μοιάζαμε έτοιμοι για boat party», εμφανίζεται να είπε ο Ellis, από το Μάντσεστερ. «Είναι η πιο γελοία ιστορία, πήγαμε να δούμε δελφίνια και καταλήξαμε στη Συρία».

Μόλις συνειδητοποίησαν πού είχαν μπλέξει τους έπιασε πανικός, εξομολογήθηκε ο McCormick, που κατάγεται από το Έσεξ. «Ύστερα από τόσες ώρες καταλήξαμε σε εκείνο το μέρος και αναρωτιόμαστε, πού στο δ… είμαστε».

Όπως ισχυρίστηκαν οι πιωμένοι νεαροί, αρχικά τους είπαν να μείνουν πάνω στο σκάφος αλλά στη συνέχεια τους κατέβασαν και τους οδήγησαν στη ρωσική ναυτική βάση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr