ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου
Πρόεδρος ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς: Λιγότερες ώρες εργασίας χωρίς παραγωγικότητα αυξάνουν το κόστος για τις ΜμΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα περίεργο περιστατικό έγινε στο Μπίρστολ κοντά στο Λίντς της Βρετανίας. Άγνωστος πυροβόλησε και μαχαίρωσε μια γυναίκα βουλευτή των Εργατικών.
Η βουλευτής Τζο Κοξ δέχθηκε επίθεση κοντά στην τοπική βιβλιοθήκη, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Βρετανικά ΜΜΕ.Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί ένας 52χρονος άνδρας, ενώ άλλος ένας πάνω από 40 ετών τραυματίσθηκε επίσης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης φώναζε: «Πρώτα η Βρετανία» γεγονός που αν ισχύει είναι ανησυχητικό επτά ημέρες πριν το δημοψήφισμα για το Brexit.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Press Association: “Υπήρχε ένας άνδρας με άσπρο τζόκει ο οποίος ξαφνικά έβγαλε ένα όπλο από την τσάντα του. Ακολούθησε πάλη ανάμεσα στην βουλευτή και στον άνδρα με το λευκό καπέλο και το όπλο του εκπυρσοκρότησε 2 φορές. Η βουλευτής σωριάστηκε μέσα στα αίματα ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα. Ο ένοπλος πισωπάτησε και πυροβόλησε άλλες δυο φορές κοιτάζοντας προς το μέρος της».
Η Τζο Κοξ, ηλικίας 41 ετών, εξελέγη το 2015. Είναι ιδιαίτερα δραστήρια όσον αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα. Ήταν επικεφαλής της Oxfam και υπέρμαχος της ανάμειξης της Βρετανίας στην Συρία. Στο σημείο του τραγικού περιστατικού βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν αναζητώντας ύποπτες κινήσεις στην περιοχή.























































