ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη
Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγνωστοι εκτελεστές καθαρίζουν τον ένα μετά τον άλλον τους τζιχαντιστές οπλαρχηγούς της Αλ Κάιντα στην Ιντλίμπ.
Η βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας κατέχεται από το Μέτωπο Αλ Νούσρα (Αλ Κάιντα) και τον “μετριοπαθή” Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).
Τις τελευταίες ημέρες δολοφονήθηκαν με τη σειρά πέντε οπλαρχηγοί της Αλ Νούσρα, που είναι το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία. Τα φονικά έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας.
Το βράδυ της Τετάρτης εκτελέστηκε ο πέμπτος στη σειρά, ο Αμπάς Αλ Ανσάρι. Ο Αμπάς Αλ Ανσάρι θεωρούνταν “αστέρι” στον χειρισμό οπλοπολυβόλου.
Καμία οργάνωση ή ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις εκτελέσεις μέχρι στιγμής.
Σύροι μιντιακοί ακτιβιστές, που στηρίζουν τους “μετριοπαθείς” ισλαμιστές και την Αλ Κάιντα, ισχυρίζονται ότι από πίσω είναι οι μυστικές υπηρεσίες της Συρίας.
Επειδή όμως οι “δουλειές” είναι εντυπωσιακά “καθαρές” δεν αποκλείεται να είναι Ρώσοι οι εκτελεστές που έχουν αναλάβει τους στόχους.
Οι Άραβες, όπως είναι γνωστό, είναι ιδιαίτερα “τσαπατσούληδες”. Αντιθέτως οι Ρώσοι είναι “μανούλες” στα “καθαρίσματα”.























































