Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομάρ Ματίν: Τζιχαντιστής μακελάρης ή ανισόρροπος ομοφυλόφιλος;

Ομάρ Ματίν: Τζιχαντιστής μακελάρης ή ανισόρροπος ομοφυλόφιλος;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια ακόμα μαρτυρία ότι ο Ομάρ Ματίν, ο τζιχαντιστής μακελάρης του Ορλάντο, ήταν καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος έρχεται στο φως από τη Βραζιλία.

Ο Μάρκο Ντιάζ, ο νυν αρραβωνιαστικός της πρώην συζύγου του μακελάρη, της Σιτόρα Γιουσούφι (Sitora Yusufiy), (διαβάστε σχετικά εδώ), είπε μιλώντας στον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό SBT Brazil, ότι η Γιουσούφι πίστευε ότι ο Ματίν ήταν ομοφυλόφιλος.

sitora-yusufiy Η Σιτόρα Γιουσούφι, η πρώην σύζυγος του Ομάρ Ματίν.

Η ίδια, όπως είπε ο Ντιάζ, είχε δει και ακούσει τον πατέρα του Ομάρ Ματίν, Σεντίκ Ματίν, να αποκαλεί τον γιο του “αδελφή”. Ωστόσο, όπως είπε ο Ντιάζ, το FBI ζήτησε από τη Γιουσούφι να μην το πει αυτό στα αμερικανικά Μέσα.

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες θεώρησαν ότι εάν κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Ομάρ Ματίν ήταν ομοφυλόφιλος θα επισκίαζε ως θέμα την ισλαμιστική τρομοκρατία.

Η Γιουσούφι, που αρχικά είχε μιλήσει ανώνυμα στα αμερικανικά Μέσα, είχε περιγράψει τον γάμο της με τον Ματίν ως ένα εφιάλτη.

Τη χτυπούσε και την κακοποιούσε για ασήμαντες αφορμές. Την έβριζε δίχως αιτία. Στην κυριολεξία την έσωσαν οι γονείς της όταν πήγαν και την πήραν από το σπίτι του Ομάρ Ματίν.

Η ίδια είχε υποστηρίξει ότι πρώην σύζυγός της ήταν ψυχικά ανισόρροπος.

Μαρτυρίες ανδρών ότι τους την είχε “πέσει”

Ένας πρώην συμμαθητής του Ομάρ Ματίν είπε ότι ο μακελάρης, που ήταν θαμώνας του gay club στο οποίο επιτέθηκε, του την “είχε πέσει”.

Ο Κέβιν Γουέστ, θαμώνας του gay club Pulse, δήλωσε στους Los Angeles Times ότι είχε ανταλλάξει μηνύματα με τον Ματίν μέσω κοινωνικού δικτύου για ομοφυλόφιλους.

Ο Ομάρ Ματίν, όπως είναι γνωστό, τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία και δήλωσε “πίστη” στο Ισλαμικό Κράτος.

Προηγουμένως όμως, όπως διέρρευσε,  είχε εκφράσει υποστήριξη τόσο στη Χεζμπολάχ όσο και στην Αλ Κάιντα. Ποιο είναι εδώ το θέμα;

Ότι η Χεζμπολάχ είναι σιιτική οργάνωση που πολεμά ενάντια στο σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος και τη σουνιτική Αλ Κάιντα. Επίσης, Ισλαμικό Κράτος και Αλ Κάιντα πολεμάνε και μεταξύ τους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που σε ξένα σάιτ σχολιάζεται με νόημα ότι για κάποιον που πέθανε ως ισλαμιστής τρομοκράτης, ο Ματίν φαίνεται ότι είχε μια εντελώς επιφανειακή άποψη σχετικά με τις εξτρεμιστικές μουσουλμανικές ομάδες, όπως και ποιες ιδεολογίες ή τάσεις του Ισλάμ πρεσβεύουν.

Τελικά τι ήταν ο Ομάρ Ματίν; Ένας τζιχαντιστής τρομοκράτης ή ένας καταπιεσμένος και ανισόρροπος gay που δεν είχε ιδέα από τζιχαντισμό;

Δύσκολα θα μάθουμε την αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr