Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρανσέξουαλ γέννησε δύο παιδιά και τα θήλασε (φωτο)

Τρανσέξουαλ γέννησε δύο παιδιά και τα θήλασε (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θηλασμός, Καναδάς, Τρανσέξουαλ,

Τρανσέξουαλ στο Καναδά γέννησε δύο παιδιά και τα θήλασε. Πιο συγκεκριμένα, πριν γίνει άντρας ο καναδός Τρέβορ ΜακΝτόναλντ ήταν γυναίκα. Οταν εκείνος και ο σύντροφός του αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί, ο Τρέβορ αποφάσισε ότι θα του άρεσε να το θηλάζει.

Το 2012 σε ένα άρθρο που έγινε viral και δαβάστηκε στο facebook πάνω από 1 εκατ. φορές, ο Τρέβορ αφηγήθηκε πώς πήγε στη σύσκεψη του « Leche league », έναν σύλλογο που βοηθάει γυναίκες που θέλουν να θηλάσουν.

«Οταν ήρθε η σειρά μου να μιλήσω, άρχισα να λέω την κασέτα που είχα προετοιμάσει. «Θα γεννήσω τον Απρίλιο αλλά επειδή έκανα μαστεκτομή και έχασα ιστούς στο στήθος, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να θηλάσω, αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω».

Πώς κατάφερε να θηλάσει το γιο του

Ο Τρέβορ ΜακΝτόναλντ όχι μόνο προσπάθησε αλλά τα κατάφερε κιόλας. Βέβαια το γάλα του δεν επαρκούσε. Χρησιμοποίησε λοιπόν ένα σύστημα συμπληρωματικής διατροφής, στο οποίο βάζεις ένα σωλήνα κάτω από τη θηλή και συμπληρώνει με τεχνητό γάλα ό,τι λείπει. Αλλά, θήλασε τον γιό του!

TRANSEXOUAL

TRANSEXOUAL

Ο Τρέβορ διηγήθηκε την ιστορία του στο βιβλίο που έγραψε « Where’s the Mother ? » («Πού είναι η μητέρα σου;») και κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου 2016.

Εκεί ο Τρέβορ διηγείται την ιστορία ενός άντρα που επειδή γέννησε και θήλασε δεν σημαίνει ότι έγινε μητέρα.
Στο άρθρο του ο Τρέβορ περιέγραφε και τα πρώτα βήματα ενός μπαμπά που θήλαζε στο μαιευτήριο.

«Μέσα στη χαρά και τον γενικό ενθουσιασμό, τον ακούσαμε να καταπίνει τις πρώτες γουλιές γάλα, αυτό το γάλα που είναι πλούσιο σε αντισώματα και παράγεται λίγες ώρες μετά τη γέννηση», έγραφε.
Ο Τρέβορ ξεκίνησε και ένα μπλογκ, το « milk junkies », στο οποίο μιλάει για την ιστορία του. Εκεί μαθαίνουμε ότι ο ίδιος έγινε καθηγητής στο Leche league, καθώς και ότι γέννησε και δεύτερο παιδί, την Εμιλι την οποία θήλασε επίσης.

Η βρετανική εφημερίδα Guardian του ζήτησε να περιγράψει την εμπειρία του.

«Φοβόμουν ότι αν θήλαζα θα ένιωθα πάλι μια αλλαγή φύλου. Διερωτήθηκα μα είναι δυνατόν να το κάνω αυτό; Δεν θα νιώσω μια δυσφορία εξαιτίας του φύλου μου;»

Αλλά, συνεχίζει, τίποτα τέτοιο δεν συνέβη και κατόρθωσε να θηλάσει.
Το μπλογκ του είναι γεμάτο συμβουλές γιατί μόλις το ξεκίνησε δέχτηκε χιλιάδες αιτήματα και ερωτήσεις, τόσο από γιατρούς όσο και από μέλλοντες γονείς τρανσέξουαλ.

Τρόμαξε με το πόσο πολλοί άνθρωποι του έγραφαν και φοβήθηκε ότι θα γενικεύσει την προσωπική του εμπειρία. Αρχισε λοιπόν να εργάζεται με μια ομάδα ερευνητών από το Καναδικό Ινστιτούτο Ερευνών και Υγείας. Μαζί συνέκριναν τις εμπειρίες γέννας και θηλασμού 22 πατεράδων τρανσέξουαλ από όλο τον κόσμο.

Επί τη ευκαιρία οι ερευνητές και ο Τρέβορ ανακάλυψαν ότι πρόκειται για ένα θέμα ταμπού: στους 9 πατεράδες που εγχειρίστηκαν στο στήθος πριν την εγκυμοσύνη τους, κανείς δεν είχε μιλήσει για θηλασμό με τους γιατρούς που έκαναν την μαστεκτομή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Ολική έκλειψη ηλίου: Σε εξέλιξη το σπάνιο φαινόμενο – Live εικόνα από τη NASA

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου

Στον Καναδά ο Μητσοτάκης για την αγορά πυροσβεστικών αεροπλάνων Canadair

Ο Καναδάς έταξε στην Ουκρανία NASAMS, τα πλήρωσε στους Αμερικανούς αλλά ένα χρόνο μετά τίποτα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr