ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνα για την επικείμενη συγχώνευση μεταξύ της Bayer και της Monsanto, θα ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
«Η τελική μας απόφαση θα εδράζεται αυστηρώς στους κανόνες της Ε.Ε. για το πλαίσιο συγχώνευσης των εταιρειών» τονίζει η Επιτροπή.
«Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, θα λάβουμε υπόψη όλες τις ανησυχίες σχετικά με τη συγχώνευση Bayer – Monsanto» προσθέτει, φέρνοντας ως παράδειγμα το ζήτημα των τιμών, της ποικιλίας προϊόντων και της ανάπτυξης της έρευνας και καινοτομίας.
Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η έρευνα προαναγγέλθηκε προτού οι δύο εταιρείες ανακοινώσουν και επισήμως τη σχετική συμφωνία, το ύψος της οποίας αναμένεται να διαμορφωθεί στα 62 δισ. δολάρια.























































