ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε ένα δημοφιλές εστιατόριο όπου συχνάζουν ξένοι υπήκοοι στη διπλωματική συνοικία της πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές, γνωστοποίησαν η αστυνομία και ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε από την οικία του ότι ακούγονται πυροβολισμοί από τη συνοικία Γκούλσαν της Ντάκα και η κατάσταση «μοιάζει αρκετά άσχημη».
Η αμερικανική πρεσβεία στη Ντάκα ανέφερε στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι υπάρχουν «πληροφορίες για πυροβολισμούς και μια κατάσταση ομηρίας» που βρίσκεται σε εξέλιξη.Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες της επίθεσης φώναζαν “Αλλάχ Ακμπάρ”, ενώ ο αριθμός των ομήρων ξεπερνάει τους 20.























































