ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Πυρηνικά Όπλα,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βόρειος Κορέα κατά πάσα πιθανότητα απέκτησε ακόμα 6 πυρηνικά όπλα τους τελευταίους 18 μήνες, ισχυρίζεται αμερικανικό ερευνητικό ινστιτούτο.
Το Ινστιτούτο Επιστήμης και Διεθνούς Ασφάλειας (Institute for Science and International Security – Isis) είχε εκτιμήσει το προηγούμενο έτος ότι η Βόρειος Κορέα είχε στη διάθεσή της 10 με 16 πυρηνικά όπλα, που τα είχε αποκτήσει μέχρι το τέλος του 2014.
Σύμφωνα με νέα αναφορά του εν λόγω ινστιτούτου, που δημοσιεύει το Reuters, η Βόρειος Κορέα απέκτησε ακόμα 4 ή 6 πυρηνικά όπλα από τότε, με το πυρηνικό της οπλοστάσιο να υπολογίζεται πλέον από 13 έως 21 πυρηνικά. Δεν αποκλείεται να έχει και περισσότερα.























































