Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκκληση στον Πάπα απηύθυνε η σύντροφος του Μπερλουσκόνι

Έκκληση στον Πάπα απηύθυνε η σύντροφος του Μπερλουσκόνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακρόαση από τον Πάπα Φραγκίσκο ζήτησε η Φραντσέσκα Πασκάλε, σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για την υπόθεση της αποπομπής του πρώην πρωθυπουργού από τη Γερουσία.

«Απευθύνω μια έκκληση προσωπικά στον Πάπα. Να με δεχθεί για να ακούσει όλη την πραγματική ιστορία του Μπερλουσκόνι», είπε η Πασκάλε, μιλώντας στην εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα.

«Ήθελα να ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει σε απονομή χάριτος. Τα παιδιά του είχαν την ίδια πρόθεση. Καταλάβαμε, όμως, ότι θα του κάναμε ψυχολογικό εκβιασμό, διότι είναι αθώος. Όπως και ότι στο προεδρικό μέγαρο θα βρίσκαμε μόνον μια κλειστή πόρτα», υποστήριξε η ίδια.

«Ο Σίλβιο δεν περνά φάση κατάθλιψης. Έχει μέσα του θυμό, τον θυμό όσων έχουν υποστεί αδικία. Αν έχει σχέδια να επιστρέψει στο κυβερνητικό μέγαρο; Ο Μπερλουσκόνι δεν έχει ανάγκη από αξιώματα, έχει ένα όραμα: να απελευθερώσει την χώρα μας. Και θα τα καταφέρει», είπε ακόμη η σύντροφος του κεντροδεξιού πολιτικού και μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης.

Η Ναπολιτάνα σύντροφος του Μπερλουσκόνι συνέχισε: «Ο Σίλβιο δεν είναι φτιαγμένος για να χαίρεται μόνος του τα λεφτά και τα πλούτη του. Θεωρεί την πολιτική ένα τρόπο για να μπορεί να προχωρεί σε αγαθοεργίες, να δωρίζει μέρος του εαυτού του. Εγώ ασφαλώς είμαι και θα είμαι κοντά του για πάντα».

Ο ηγέτης του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια αποπέμφθηκε χθες από τη Γερουσία της Ιταλίας εξαιτίας της οριστικής καταδίκης του για φορολογική απάτη από το ιταλικό ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο. Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι τα επόμενα έξι χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί στο ιταλικό κοινοβούλιο.

Ο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να αντιμετωπίζει δίκες για διάφορες υποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάπας Φραγκίσκος: Έδωσε οδηγίες στους κληρικούς για την ευλογία των ομόφυλων ζευγαριών

Τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι πουλάνε τα παλάτια του αξίας εκατοντάδων εκατ. ευρώ

Πάπας Φραγκίσκος: «Αναζητήστε μια ειρηνευτική συμφωνία – Τόσο στην Ουκρανία, όσο και στη Μέση Ανατολή»

Ενοχλημένοι οι Ουκρανοί από «φιλορωσικές» δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου

Ιταλία: «Άνοιξε» η διαθήκη του Μπερλουσκόνι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr