ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Λογοκρισία, Ναζλί Ιλιτσάκ, Πραξικόπημα Τουρκία, Τουρκία,


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία - Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο
Πολιτικό αδιέξοδο στο Ισραήλ δείχνει νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα Νετανιάχου, αλλά χωρίς πλειοψηφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταλμα σύλληψης 42 δημοσιογράφων εξέδωσαν οι τουρκικές Αρχές τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, στα πλαίσια της εκκαθάρισης αντιφρονούντων, που άπαντες -ανεξάρτητα από ποιον πολιτικό ή ιδεολογικό χώρο προέρχονται και ανήκουν- κατηγορούνται για σχέσεις με το “παράλληλο κράτος” του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, το οποίο θεωρείται υπεύθυνο για τη συνωμοσία του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Μεταξύ των 42 δημοσιογράφων που διέταξε τη σύλληψή τους ο εισαγγελέας της αντιτρομοκρατικής, Ιρφάν Φιντάν (İrfan Fidan), είναι και η Ναζλί Ιλιτσάκ (Nazlı Ilıcak).
Η Αστυνομία δεν μπόρεσε να τη βρει στο σπίτι της στην Κωνσταντινούπολη και ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές στην Αλικαρνασσό να την αναζητήσουν.
Η Ναζλί Ιλιτσάκ, γεννημένη το 1944, είναι πρώην βουλευτής, επιφανής δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχασε τη δουλειά της το 2014 επειδή ασκούσε κριτική στο καθεστώς Ερντογάν.























































