ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Tζον Κέρι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Συρία, Τζιχαντιστές,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρόταση των ΗΠΑ για στενότερη στρατιωτική συνεργασία με τη Ρωσία στη Συρία βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι και ο Ρώσος ομόλογός του, Σεργκέι Λαβρόφ.
Η συνάντηση των δύο υπουργών έγινε στο περιθώριο των εργασιών της διάσκεψης του Οργανισμού των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στο Λάος.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ μέσα στον Ιούλιο με αντικείμενο το αμερικανικό σχέδιο, που προβλέπει την ανταλλαγή πληροφοριών ασφάλειας, προκειμένου να γίνεται καλύτερος συντονισμός των αεροπορικών επιχειρήσεων.
Το σχέδιο αυτό, έχει ως κεντρική επιδίωξη την αποτροπή της διεξαγωγή βομβαρδισμών από την πολεμική αεροπορία της Συρίας κατά των “μετριοπαθών” ένοπλων ομάδων της ισλαμιστικής αντιπολίτευσης.
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ υπερασπίζεται την εφαρμογή της πρότασης αυτής, παρά το σκεπτικισμό που προκαλεί σε κύκλους της αμερικανικής στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και των υπηρεσιών συλλογής πληροφοριών για τις πραγματικές σκοπιμότητες της Ρωσίας.






















































