ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ζακ Αμέλ, Ιερέας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καθολική Εκκλησία, Τζιχαντιστές, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γνωστός στις γαλλικές Αρχές ως τζιχαντιστής ήταν και ο δεύτερος δράστης του αποκεφαλισμού του ρωμαιοκαθολικού ιερέα Ζακ Αμέλ μέσα στην εκκλησία του στη Νορμανδία.
Οι γαλλικές Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων και του δεύτερου δράστη της επίθεσης στην εκκλησία της Νορμανδίας.
Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία, πρόκειται για τον 19χρονο Αμπντέλ Μαλίκ Ναμπίλ Πετιζάν.
Σύμφωνα με πηγή της έρευνας, ο 19χρονος ήταν καταγεγραμμένος από τις γαλλικές υπηρεσίες Πληροφοριών για ριζοσπαστικοποίηση από τις 29 Ιουνίου.
Ο πρώτος δράστης, ο Αντέλ Κερμίς, επίσης 19 ετών, τελούσε υπό κατ’ οίκον κράτηση και φορούσε ηλεκτρονικό βραχιόλι μετά την αποφυλάκισή του τον Μάρτιο.
Υπενθυμίζεται ότι το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με δύο άντρες που ισχυρίζεται ότι είναι οι δράστες της επίθεσης στην εκκλησία στη Γαλλία.
Οι δύο άνδρες έχουν δίπλα τους ένα πανό της τζιχαντιστικής οργάνωσης και εμφανίζονται να δηλώνουν πίστη στον αρχηγό, “χαλίφη”, της οργάνωσης Ισλαμικού Κράτους.























































