ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τέλειωσε” η Τουρκία! Κατέρρευσε ο τουρισμός της – Δείτε πόσο έπεσε!

“Τέλειωσε” η Τουρκία! Κατέρρευσε ο τουρισμός της – Δείτε πόσο έπεσε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τουρισμός, Τουρκία,

Βουτιά άνω του 40% κατέγραψε ο αριθμός των ξένων επισκεπτών στην Τουρκία τον Ιούνιο, ποσοστό που αποτελεί τη μεγαλύτερη μείωση εδώ και τουλάχιστον 22 χρόνια, καθώς οι εντάσεις με τη Ρωσία και μια σειρά φονικών βομβιστικών επιθέσεων αποθάρρυναν τους τουρίστες.

Οι τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 40,86% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο, με 2,44 εκατ. άτομα να φθάνουν στη χώρα κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού.

Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε τον Μάιο, όταν οι τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 34,7%.

Ο τουρισμός έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα από τις τεταμένες σχέσεις με τη Μόσχα μετά την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία στη συριακή μεθόριο πέρυσι.

Παρόλο που προσφάτως η Άγκυρα και η Μόσχα άρχισαν να αναθερμαίνουν τις μεταξύ τους σχέσεις, οι τουριστικές αφίξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 87% το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοινή δήλωση των 27 της ΕΕ για το πειρατικό τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο, δεν επιφέρει έννομες συνέπειες για τρίτα κράτη»

Ντούμπραβκα Σούιτσα: «Είναι άκυρο και ανίσχυρο» το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Κάλας σε Φιντάν: «Το τουρκολυβικό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών»

Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»

Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr