ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βουτιά άνω του 40% κατέγραψε ο αριθμός των ξένων επισκεπτών στην Τουρκία τον Ιούνιο, ποσοστό που αποτελεί τη μεγαλύτερη μείωση εδώ και τουλάχιστον 22 χρόνια, καθώς οι εντάσεις με τη Ρωσία και μια σειρά φονικών βομβιστικών επιθέσεων αποθάρρυναν τους τουρίστες.
Οι τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 40,86% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο, με 2,44 εκατ. άτομα να φθάνουν στη χώρα κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού.
Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε τον Μάιο, όταν οι τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 34,7%.
Ο τουρισμός έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα από τις τεταμένες σχέσεις με τη Μόσχα μετά την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία στη συριακή μεθόριο πέρυσι.
Παρόλο που προσφάτως η Άγκυρα και η Μόσχα άρχισαν να αναθερμαίνουν τις μεταξύ τους σχέσεις, οι τουριστικές αφίξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 87% το πρώτο εξάμηνο του έτους.























































