ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές της Γερμανίας στο τέλος του 2017 φουντώνουν τα σενάρια για το πολιτικό μέλλον του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο 74χρονος πλέον “φίρερ” της ευρωπαϊκής οικονομίας ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη και να αποσυρθεί, εκτιμά η γερμανική εφημερίδα Die Welt, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτό πρόκειται να συμβεί το συντομότερο δυνατό.
Η εφημερίδα δεν παραγνωρίζει ότι δεν υπάρχουν σαφείς αποδείξεις, ωστόσο ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στις ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Σόιμπλε πιθανότατα ετοιμάζει τη… συνταξιοδότησή του.
Πολλοί στενοί συνεργάτες του, όπως οι Julian Würtenberger, Dominik Grobien αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του, Martin Jäger, όλοι τους σε θέσεις – «κλειδιά» για να εξυπηρετούν τον υπουργό, αλλάζουν πόστα.
Σύμπτωση; αναρωτιέται η Die Welt. «Σίγουρα όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει απόσυρση του Σόιμπλε» λένε πηγές από το υπ. Οικονομικών, δικαιολογώντας αυτές τις μετακινήσεις ως επιλογές καριέρας.























































