ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περίοδο «κάποιων τριγμών» διανύουν οι γερμανοτουρκικές σχέσεις, παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ, εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι η δύσκολη φάση θα ξεπεραστεί.
Όπως είπε, οι σχέσεις των δύο χωρών, αλλά και των προσώπων που τις διαχειρίζονται είναι στενές και βαθιές.
«Η Τουρκία είναι εδώ και αιώνες, δεκαετίες, χρόνια, σημαντικός και καλός εταίρος της Γερμανίας και της Ευρώπης. Είχαμε επανειλημμένα στο παρελθόν περιόδους τριγμών και άλλες φάσεις κατά τις οποίες τα πράγματα ήταν εξαιρετικά καλά», ανέφερε ο Σίφερ.
«Τώρα θα έλεγα ότι έχουμε μάλλον μια φάση κάποιων τριγμών, αλλά πιστεύω ότι οι σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας είναι τόσο στενές και τόσο βαθιές, όπως και οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ατόμων, ώστε είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να υπερβούμε αυτή την όχι και τόσο εύκολη φάση και να τις μετατρέψουμε σε κάτι καλύτερο. Είμαι πολύ αισιόδοξος», κατέληξε.






















































