ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμομιξία, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πακιστάν, Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Αποπλάνηση,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 5 χρόνια μια γυναίκα που γύριζε τσόντα με τον έφηβο γιο της.
Η 36χρονη το “έκανε” με τον 14χρονο γιο της και έστελναν τα ερωτικά βίντεο από το κινητό της τηλέφωνο σε έναν ξάδερφό της στο Πακιστάν.
Ήταν τόσο αδίστακτη που έβγαζε και άσεμνες φωτογραφίες της 3χρονης κόρης της που του έστελνε για να επεξεργάζεται το υλικό.
Τα βίντεο ανακαλύφθηκαν όταν μια από τις άλλες κόρες της δανείστηκε το κινητό της μητέρας της όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, στα πρώτα βίντεο υπήρχαν εικόνες με την 36χρονη και τον 14χρονο γιο της να κάνουν στοματικό έρωτα και άλλες σεξουαλικές πράξεις.
“Του έλεγε να τραβά βίντεο. Φαίνεται ολοκληρωμένη επαφή. Ο 14χρονος ήταν με τη μητέρα του γυμνή να τρίβει το στήθος και τα γεννητικά της όργανα”, τόνισε ο εισαγγελέας Ian Kolvin.
H 36χρονη από το St Mellons στο Κάρντιφ είπε στην αστυνομία πως είχε συμφωνήσει να κινηματογραφεί τις σεξουαλικές συνευρέσεις με τον γιο της για να ευχαριστήσει έναν ξάδερφό της στο Πακιστάν.























































