ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατιώτες της Συρίας πήραν λάφυρα αμερικανικούς TOW από τους τζιχαντιστές

Στρατιώτες της Συρίας πήραν λάφυρα αμερικανικούς TOW από τους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκάδες τζιχαντιστές σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε ενέδρα που τους έστησε ο συριακός στρατός, υποστηριζόμενος από δυνάμεις της εθνοφυλακής, στα δυτικά περίχωρα της πόλης Αλ Σαλαμίγια, η οποία βρίσκεται περίπου 33 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Χάμα.

Στρατιωτική πηγή που μίλησε στο Al Masdar News είπε ότι οι στρατιώτες συγκρούστηκαν με μια ομάδα τζιχνατιστών της Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα – παρακλάδι της Αλ Κάιντα), ενώ προσπαθούσαν να εισέλθουν κρυφά στο χωριό Αλ Καφάτ.

Στα χέρια των κυβερνητικών περιήλθαν λάφυρα και πολλά από τα όπλα των τζιχαντιστών, συμπεριλαμβανομένων και δύο αντιαρματικών αμερικανικής κατασκευής πυραύλων TOW.

Οι αντιαρματικοί πύραυλοι TOW παραδόθηκαν στα χέρια των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα από τους συμμάχους τους “μετριοπαθείς” του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), οι οποίοι τους πήραν από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία.

Οι Σύροι κυβερνητικοί φωτογραφήθηκαν με τους TOW που περιήλθαν στην κατοχή τους κι ανάρτησαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

tow1

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Αυξανόμενη ανησυχία στο Ισραήλ για τα σχέδια ανασυγκρότησης του συριακού στρατού

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr