ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι 32 από τους 208 Τούρκους διπλωμάτες οι οποίοι ανακλήθηκαν στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου διαφεύγουν, έχοντας μετατραπεί σε φυγάδες στο εξωτερικό, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Μιλώντας από την Άγκυρα, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας έκανε επίσης λόγο για «θετικές κινήσεις» από πλευράς ΗΠΑ σε ό,τι αφορά το τουρκικό αίτημα για έκδοση στην Τουρκία του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατονομάζει ως «εγκέφαλο» του πραξικοπήματος και ο οποίος διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ από το 1999.























































