Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκροί δύο Παλαιστίνιοι αστυνομικοί σε πιστολίδι με Παλαιστίνιους παρανόμους

Νεκροί δύο Παλαιστίνιοι αστυνομικοί σε πιστολίδι με Παλαιστίνιους παρανόμους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο Παλαιστίνιοι, οι οποίοι καταζητούνταν για οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα και δύο Παλαιστίνιοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στη Νάμπλους, στη Δυτική Όχθη, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές την Παρασκευή.

Οι παλαιστινιακές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν συλλάβει πάνω από 100 υπόπτους τους τελευταίους δύο μήνες στη Δυτική Όχθη στο πλαίσιο μιας προσπάθειας πάταξης της εγκληματικότητας, ανέφερε ο εκπρόσωπός τους Άντναν αλ Νταμίρι.

Η επιχείρηση στη Νάμπλους που διεξάγουν δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αρχής του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, άρχισαν την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον Νταμίρι, στη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν πολλά όπλα.

Η οπλοκατοχή στην Δυτική Όχθη είναι παράνομη, κάτι που αποτελεί κληρονομιά της δεύτερης Ιντιφάντας, της εξέγερσης που διήρκεσε από το 2000 ως το 2005.

Ένοπλες συγκρούσεις όμως ξεσπούν συχνά ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες, συχνά ακόμη και στους κόλπους της Φάταχ, του κόμματος του Αμπάς, ειδικά σε καταυλισμούς προσφύγων, όπου η Αστυνομία σπανίως εισέρχεται.

Η παλαιστινιακή Αστυνομία δεν είναι εξουσιοδοτημένη να δρα παρά μόλις στο 18% της Δυτικής Όχθης, βάσει των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί με το Ισραήλ.

*Στην κεντρική φωτογραφία οι δύο Παλαιστίνιοι αστυνομικοί που σκοτώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου στα παλαιστινιακά εδάφη για τη διατήρηση της χριστιανικής παρουσίας

Στην Ιερουσαλήμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου και εγκαίνια του παζαριού στη Μονή Αγίου Γεωργίου στην Αλ-Χαντρ

Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ

Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr