ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο Παλαιστίνιοι, οι οποίοι καταζητούνταν για οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα και δύο Παλαιστίνιοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στη Νάμπλους, στη Δυτική Όχθη, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές την Παρασκευή.
Οι παλαιστινιακές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν συλλάβει πάνω από 100 υπόπτους τους τελευταίους δύο μήνες στη Δυτική Όχθη στο πλαίσιο μιας προσπάθειας πάταξης της εγκληματικότητας, ανέφερε ο εκπρόσωπός τους Άντναν αλ Νταμίρι.
Η επιχείρηση στη Νάμπλους που διεξάγουν δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αρχής του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, άρχισαν την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τον Νταμίρι, στη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν πολλά όπλα.
Η οπλοκατοχή στην Δυτική Όχθη είναι παράνομη, κάτι που αποτελεί κληρονομιά της δεύτερης Ιντιφάντας, της εξέγερσης που διήρκεσε από το 2000 ως το 2005.
Ένοπλες συγκρούσεις όμως ξεσπούν συχνά ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες, συχνά ακόμη και στους κόλπους της Φάταχ, του κόμματος του Αμπάς, ειδικά σε καταυλισμούς προσφύγων, όπου η Αστυνομία σπανίως εισέρχεται.
Η παλαιστινιακή Αστυνομία δεν είναι εξουσιοδοτημένη να δρα παρά μόλις στο 18% της Δυτικής Όχθης, βάσει των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί με το Ισραήλ.























































