ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κούρδοι συνέλαβαν 12χρονο βομβιστή αυτοκτονίας από το ISIS (βίντεο – σοκ)

Οι Κούρδοι συνέλαβαν 12χρονο βομβιστή αυτοκτονίας από το ISIS (βίντεο – σοκ)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας στο Κιρκούκ του Ιράκ, συνέλαβαν ένα 12χρονο ή 13χρονο παιδί παγιδευμένο με εκρηκτικά, που είχε στείλει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σε αποστολή αυτοκτονίας.

Το παιδί συνελήφθη από τους Κούρδους το βράδυ της Κυριακής (περίπου στις 22.00) πριν ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά που ήταν ζωσμένο.

Είχαν προηγηθεί την Κυριακή ακόμα δύο επιθέσεις αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος στο Κιρκούκ.

Δημοσιογράφος του κουρδικού δικτύου Rudaw, που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας στη σύλληψη, μετέδωσε ότι το παιδί ήταν μόνο του στη συνοικία Χουζαϊράν με αποστολή να πεθάνει.

Στα βίντεο που ανάρτησαν κουρδικά Μέσα, βλέπουμε το παιδί με υψωμένα τα χέρια να στέκεται ακούνητο ενώ Κούρδοι αστυνομικοί αφαιρούν τα εκρηκτικά πάνω από το κορμί του.

Μερικές ώρες νωρίτερα ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε στη συνοικία Γουασίτ του Κιρκούκ, μπροστά σε ένα σιιτικό τέμενος, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους κι ακόμα ένας ανατινάχτηκε στην ίδια συνοικία δίχως να προκαλέσει απώλειες.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει αιχμαλωτίσει εκατοντάδες παιδιά από το Ιράκ (παιδομάζωμα), πολλά εκ των οποίων είναι κουρδάκια Γιαζίντι, και τα έχει περάσει από “ιδεολογική αναμόρφωση” και ειδικά σχολεία εκπαίδευσης για να γίνουν είτε παιδιά στρατιώτες, είτε βομβιστές αυτοκτονίας.

Οι αδίστακτοι τρομοκράτες δεν αρκούνται να στέλνουν παιδιά στην πρώτη γραμμή, για να πεθάνουν πολεμώντας για το “χαλιφάτο”, αλλά τα μετατρέπουν και σε ανθρώπινες βόμβες.

Ποιος μπορεί να υποπτευθεί έναν αθώο δεκάχρονο; Κι όμως. Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει δεκάχρονους σε αποστολές αυτοκτονίας και το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής στέκεται αδιαμφισβήτητη απόδειξη.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Κυρώσεις του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών στον Ιρακινό υφυπουργό πετρελαίου και φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr